fbpx

EEN HILARISCH UITJE DOOR HEEL HET LAND

PUBQUIZ VOOR BEDRIJVEN

  Vanaf 10 personen

   Interactieve buzzers

  Op locatie

  Ervaren Quizmaster

PUBQUIZ BEDRIJFSUITJE

Een PubQuiz Show op uw bedrijfsuitje. Of het nu om 10 personen gaat, of uw hele afdeling met 50 collega’s. Met onze PubQuiz Show bent u zeker van een geslaagde dag! Onze PubQuiz Shows zijn niet alleen uniek, maar ook nog eens toegankelijk voor iedereen!  De ideale activiteit om uw collega’s in een informele sfeer beter te leren kennen. Pas de PubQuiz geheel aan op uw organisatie om de beleving nog beter te maken. Door middel van gepersonaliseerde vragen kunt u zelfs de kennis van uw medewerkers over jullie bedrijf testen.

MAATWERK

De Quizvragen kunnen worden afgestemd op het aantal personen en zelfs uw huisstijl. Wilt u een volledige Quizronde gewijd aan uw organisatie? Geen probleem! In overleg met u kunnen wij een hele Quizronde laten bestaan uit vragen over uw organisatie! 

IDEAAL VOOR:

  • Nieuwjaarsborrel
  • Uw Jubileum
  • Afscheid van een collega
  • Jaarafsluiting

Meer informatie? Neem contact met ons op!

PUBQUIZ THEMA´S

va. €14,50p.p

ALLES MAG OP . . . . QUIZ

 

Beleef nu zelf de ‘Alles mag op Zaterdag’ Quiz! Speel samen met je collega’s, vrienden of familie in je eigen spelshow. Speel in verschillende rondes tegen elkaar en verdien zoveel mogelijk punten.

va. €12,50p.p

JONGENS TEGEN DE MEISJES

In deze Battle van man tegen vrouw kunnen jullie nu voor eens en altijd kortsluiten wie er beter zijn. De mannen of de Vrouwen? Bewijs samen met jouw teamgenoten dat jouw geslacht het sterkst, slimst of snelst is. Daag je collega’s uit of speel tegen je zus, broer, vader, moeder ooms en tantes!

va. €12,50p.p

IntERACTIEVE PUBQUIZ SHOW

Het PubQuiz Thema waarbij iedereen kans maakt! Ben jij op de hoogte van het laatste nieuws? Weet jij alles van muziek? Of kan jij heel snel nadenken? In Deze interactieve Quiz show krijgt iedereen de kans om zichzelf van haar/zijn beste kant te laten zien. Speel samen met je team en verdien zoveel mogelijk punten!!

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op!