Pubquiz thema

Welke PubQuiz past het beste bij jullie groep? Kies de ideale pubquiz voor uw gezelschap!
Offerte aanvragen
  • VANAF 10 PERSONEN
  • INTERACTIEVE BUZZERS
  • ERVAREN QUIZMASTER
  • OP LOCATIE

Alles mag op .... quiz

Beleef nu zelf de ‘Alles mag op Zaterdag’ Quiz! Speel samen met je collega’s, vrienden of familie in je eigen spelshow. Speel in verschillende rondes tegen elkaar en verdien zoveel mogelijk punten.

v.a. €14,50 p.p.

Offerte aanvragen

Jongens tegen de meisjes

In deze Battle van man tegen vrouw kunnen jullie nu voor eens en altijd kortsluiten wie er beter zijn. De mannen of de Vrouwen? Bewijs samen met jouw teamgenoten dat jouw geslacht het sterkst, slimst of snelst is. Daag je collega’s uit of speel tegen je zus, broer, vader, moeder ooms en tantes!

v.a. €12,50 p.p.

Offerte aanvragen

Interactieve pubquiz show

Het PubQuiz Thema waarbij iedereen kans maakt! Ben jij op de hoogte van het laatste nieuws? Weet jij alles van muziek? Of kan jij heel snel nadenken? In Deze interactieve Quiz show krijgt iedereen de kans om zichzelf van haar/zijn beste kant te laten zien. Speel samen met je team en verdien zoveel mogelijk punten!!

v.a. €12,50 p.p.

Offerte aanvragen

80’s & 90’s Quiz

Tijdens deze nostalgische spelquiz strijdt u in teams tegen elkaar om de titel van ‘De Ultieme 80s&90s kenners’ van de avond in de wacht te slepen. In afwisselende spelrondes komen de jaren 80 en 90 tot leven en nemen wij u mee op een heerlijke nostalgische ‘Trip down Memory Lane’.

v.a. €12,50 p.p.

Offerte aanvragen

00’s quiz-show

Herinner jij nog de eerste iPod en euro’s? Keek je elke week naar ‘the Sopranos’? Dit zijn slechts enkele dingen die de nineties of zeros ons brachten. Herbeleef die tijd met onze 00s Quiz. Vragen over onder andere grote nieuwsgebeurtenissen, muziek, films en sport uit de jaren 2000 tot en met 2009. Het is nog niet zo lang geleden dus deze quiz is meer dan andere decennium quizzen geschikt voor iedereen!

v.a. €12,50 p.p.

Offerte aanvragen

GAME QUIZ

Deze quiz gaat over verschillende soorten games, van Pong tot Jenga en van Mario tot World of Warcraft. Alle liefhebbers van games kunnen aansluiten bij deze Populaire quiz van alle leeftijden!

v.a. €12,50 p.p.

Offerte aanvragen

DE HAASE PUBQUIZ

Bekende hagenezen, muziek van haagse bodem en Haagse weetjes. Wat weet u allemaal over onze Hofstad?

v.a. €12,50 p.p.

Offerte aanvragen

KERSTBALLEN QUIZSHOW

Decor, lichteffecten, echte buzzers, puntje-van-je-stoel spanning en zenuwslopende competitie!

v.a. €12,50 p.p.

Offerte aanvragen

Meer informatie ?
Neem dan contact op

We horen graag van je en staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van de perfecte pubquiz.

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag:
09:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 10:00 – 17:00

Kantoor adres

Schokkerweg 44
2583BJ Den Haag

Studio adres:

Sir Winston Churchillaan 297 2288DC Rijswijk