fbpx

online Interactieve

PubQuiz Show

T/m 10 pers. €250,-

V.a. 11 pers. €22,50 p.p

V.a. 31 pers. €17,50 p.p

V.a. 45 pers. €15,00 p.p

 1.5 uur / 2 uur

 10 tot 2000 personen

Geheel vrijblijvend

Onze experts helpen je graag

 Bel ons op 070-2501429

 Stuur ons een bericht

 1.5 uur  2 tot 8 personen 

Test uw Algemene KEnnis met deze interactive Quizshow!

 ONLINE interactieve QUIZSHOW

Het PubQuiz Thema waarbij iedereen kans maakt! Ben jij op de hoogte van het laatste nieuws? Weet jij alles van muziek? Of kan jij heel snel nadenken? In Deze interactieve Quiz show krijgt iedereen de kans om zichzelf van haar/zijn beste kant te laten zien. Speel samen met je team en verdien zoveel mogelijk punten!

Bent u opzoek naar een spectaculair uitje en een avond vol interactief speelplezier? Dan is onze interactieve pubquiz-show iets voor jou! Onze quizmasters gaan een stap verder dan de normale PubQuiz. Decor, lichteffecten, echte buzzers, puntje-van-je-stoel spanning en zenuwslopende competitie! Alsof je in een echte TV show zit. 

PubQuiz Rondes

 Open vragen ronde
 Meerkeuze ronde
 Soundbites
 Fotoronde
Mini Games
 Muziekronde

Extra Mogelijkheden op aanvraag

 Gepersonaliseerde Quiz in eigen Huisstijl
 Eigen vragen
 Compleet verzorgde avond met Live Muziek
 Gepersonaliseerde prijs

Deze interactieve PubQuiz show duurt ongeveer 1,5 uur, inclusief een korte pauze tussendoor. De PubQuiz bestaat uit verschillende rondes en minigames. De rondes bevatten fotovragen, muziekvragen, audiofragmenten, open quizvragen en meerkeuzevragen. De afwisseling van rondes zijn op een slimme manier samengesteld waardoor de spanningsboog en aandacht continu op het juiste niveau blijven.

De presentatie van de Quiz kan via Zoom of MS Teams. Uiteraard moet je jouw antwoorden zo snel mogelijk in kunnen vullen. Dit gaat door middel van een App! Voor het optimaal meespelen van de Online Quiz hebben de deelnemers dus een laptop en hun telefoon nodig.

 

Prijzen PubQuiz Show

T/m 10 pers. €250,-

V.a.11 pers.€22,50 p.p

V.a.31 pers.€17,50 p.p

V.a.45 pers.€15,00 p.p

Onze experts helpen je graag

 Bel ons op 070-2501429
Vandaag tot 17:30

 Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meest Recente Reviews

“PubQuiz Show, leuk met familie vrienden en collega’s “

PubQuiz Show

Misschien heb je het wel eens eerder gedaan in een auto, op de fiets of wandelend: een puzzeltocht. Door raadsels op te lossen en opdrachten te maken, kom je steeds dichter bij de finish. Flitz-Events organiseert in Zuid-Holland verrassende activiteiten voor groepen. De sloepenrally met puzzeltocht is een populaire activiteit bij allerlei gelegenheden.

PubQuiz Show

Zin in iets spannends, interessants en enorm gezelligs? Kijk dan eens naar de sloepenrally. Een geweldige rondvaart Den Haag die tegelijkertijd een puzzeltocht is. Je leert zo niet alleen Den Haag maar ook je vaargenootjes goed kennen. Een heel geschikt uitje om aan teambuilding te doen. Verdeel de groep in verschillende teams om het nog spannender te maken. Onderweg moeten raadsels worden opgelost om bij de finish te kunnen komen. De schipper helpt jullie natuurlijk en wij zorgen er voor dat alles klaar ligt. Een mooie, comfortabel zittende sloep en al het benodigde spelmateriaal. De schipper fungeert ook als jury en professioneel spelleider.

Tijdens de tocht moeten de deelnemers raadsels oplossen en opdrachten vervullen. Neem vooral je telefoon mee, want je zult de camera nodig hebben. Wie maakt de gekste foto? Er komen allerlei vaardigheden aan bod zodat elk teamlid een bijdrage kan leveren. Door samen te werken bereik je meer. Zet de kennis in van de rekenaar maar ook die van de creatieveling en de strateeg. Hoewel de strijd om de eerste plek stevig kan zijn, is er ook veel ruimte voor ontspanning. Er zal heel wat worden afgelachen en natuurlijk wordt er onderweg ook lekker gegeten en gedronken. 

Interactief

Maatwerk

Op locatie

proffesionele quizmaster

Online mogelijk

ONTSPANNING & COMFORT

De race is spannend en enerverend, de strijd is soms hevig. Het is maar een spelletje , maar winnen is toch ook wel heel leuk. Er is natuurlijk ook tijd genoeg voor ontspanning. De sloepen zijn met comfortabele zitplekken uitgerust. Je kunt een koelbox met drinken mee krijgen en ook een heerlijk bitterballen garnituur bestellen. Deze strijd is gewoon ook lekker genieten. 

SLOEPENRALLY IN DEN HAAG EN MEER

De sloepenrally kun je goed combineren met nog andere activiteiten Scheveningen / Den Haag die Flitz-Events aanbiedt. Je kunt een middag met de sloepenrally afsluiten met een barbeque bij een van de gezellige strandpaviljoens van Scheveningen. Of je kunt nog een activiteit hiervoor doen in Den Haag of Scheveningen, zoals een beachcamp. Neem contact op via het contactformulier en informeer naar de mogelijkheden.

Samen gaan voor de oplossing

Tijdens de tocht krijg je verschillende opdrachten die je gezamenlijk moet oplossen. De vragen zijn heel divers, maar hebben vaak iets te maken met Den Haag en de omgeving. De antwoorden zijn dus overal om je heen, maar zie ze maar eens te vinden. Ook moet je opdrachten doen door het fototoestel op je telefoon te gebruiken. Maak bijvoorbeeld de meest creatieve foto van de sloepenrally. De slimme rekenaar, de 1001 feitjeskenner, de creatieveling en natuurlijk de strateeg; iedereen in je team heb je nodig tijdens deze spannende sloepenrace door Den Haag. De tocht duurt bij elkaar ongeveer anderhalf uur.

De leukste thema’s voor uw PubQuiz Show

Onze andere Quiz Thema´s

Quiz Buzzers

Interactieve Quiz (Online)

De Online interactieve Quiz Spel Show, speciaal voor uw collega’s, vrienden en familie.

Robinson Crusoe Scheveningen-Be-Robinson-Kijkduin

De Haase Pubquiz

Bekende hagenezen, muziek van haagse bodem en Haagse weetjes. Wat weet u allemaal over onze Hofstad?

Cocktail workshop Scheveningen

Ik Hou van Holland Quiz

Decor, lichteffecten, echte buzzers, puntje-van-je-stoel spanning en zenuwslopende competitie!

Bubble voetbal Scheveningen

80’s & 90’s Quizshow

Het powerkiten is een spectaculaire activiteit op Scheveningen waarbij het element wind centraal staat.